12.12.2009.

 

 Dani otvorenih vrata

U sklopu akcije MUP-a "Dani otvorenih vrata" pozvani su prvašići da budu gosti PP Metković. U srijedu 9.12.2009. god. 1. a i 1. c sa svojim učiteljicama Nadom Šunjić i Ivanom Popović otišli su u posjet policijskoj postaji. Učenike je primio načelnik PP Metković, gosp. Robert Vene.

-Prilikom obilaska prostorija PP Metković, PS za prevenciju prezentirao je djeci prostorije operativnog dežurstva, upavnih poslova, prostorije za pritvaranje, prostorije krim. tehnike, prometa, te na kraju je izvršen obilazak voznog parka.
-Cilj projekta "Dani otvorenih vrata" je ostvarenje tješnje suradnje građana sa policijom, otklanjanje osjećaja nelagode u komunikaciji djece i građana sa policijom, te povećanje subjektivnog osjećaja sigurnosti građana.
klikni za veliku sliku
- U sklopu projekta cilj je ukazati na koji način građani mogu pridonijeti povećanju opće sigurnosti, te surađujući s kontakt policajcima, rješavati tekuću problematiku na obostranu korist.
klikni za veliku sliku
- Zahvaljujući nesebičnoj donaciji policijskih službenika PP Metković, djeca su počašćena bombonima, te su im podijeljeni prigodni darovi (blokovi za pisanje).
klikni za veliku sliku

(Administrator)

  na vrh