5.6.2009.

 

 Dan Škole


dan školeDanas je obilježen dan naše škole. Tom prigodom je u GKS-u održan bogat program, kojeg su pripremili učenici sa svojim učiteljima. Nazočnima se obratila ravnateljica Božena Nikoletić, osvrnuvši se na rezultate rada ove školske godine. Podsjetila je i na to da je škola u proteklom razdoblju realizirala vrlo vrijedan projekt završetak izgradnje dizala za djecu s posebnim potrebama koje je otvoreno u listopadu prošle godine. Tim projektom Škola se svrstala među 40 škola bez barijera u Hrvatskoj. Posebno je istknula nedavno uspješno provedeno regionalno natjecanje iz matematike, na kojem je naša škola bila domaćin.


- OŠ Stjepana Radića, osim što je najveća u županiji, može se svrstati i među najuspješnije, što dokazuju rezultati sa raznih natjecanja. Najuspješnijim učenicima i njihovim mentorima su dodjeljena priznanja, nagrade i zahvalnice za izvrstan rad i uspješno predstavljanje škole na natjecanjima. Učenica Nikolina Jarak je ove školske godine postigla najbolje rezultate, prva mjesta na županijskim natjecanjima iz matematike i tehničke kulture, uspješan plasman na regionalnom natjecanju iz matematike i poziv na državno natjecanje iz tehničke kulture.

- Program je obogaćen nastupom pjevačke skupine učiteljica ove škole. Na proslavi su se okupili mnogi bivši i sadašnji djelatnici.

(Administrator)

  na vrh