17.12.2008.

 

 Božićna priredba

Božićna priredba
- U srijedu 17.12.2008. u holu škole, je održana božićna priredba, koju su pripremili učenici i njihovi učitelji. Ovom proslavom Isusovog rođendana iznjedrila je plemenita poruka upućena svim nazočnima: Radost Božića treba ostati u srcima cijelu narednu godinu, a tu istu radost treba podijeliti i s drugima.

- Na početku svečanosti nazočnima se obratila ravnateljica Božena Nikoletić s prigodnom čestitkom: „Vjerujući da ćete radost blagdana sačuvati u srcu, svojim suradnicima u školi, roditeljima i vama dragim učenici želim da veselo dočekate ovaj Božić okruženi onima koje najviše volite, da uhvatite jedan veliki zalet i budete uspješni u svemu što radite sljedeće godine.“

- Svečanost su koordinirale uč. Marijana Curić i Sandara Šutalo, a nastupale su učenici od 1. do 8. razreda.
- Dječja radost i veselje na trenutak su preplavile cijelu školu. Za izvrstan program zaslužni su učitelji Vanja Gabrić, č.s. Vedrana Krstičević, Sandra Šutalo, Marija Baćilo, Jelena Hrgović, Snježana Bebić; Tatjana Hazirović Juračić i Dragan Sršen.

- Program se sastojao od prigodnih pjesama, recitala i igrokaza, a po prvi put su nastupili su i učenici 1. i 2. razreda pjevajući prigodne pjesme na engleskom jeziku.
Na kraju je, kao iznenađenje, nastupila klapa učiteljica koje je uvježbavala učiteljica Aleksandra Lukić Skelić.

- Mnogobrojni učenici i njihovi roditelji s osmjehom su dočekali kraj svečanosti, a pretprazničko raspoloženje se u Školi osjećalo do svršetka nastave.

(Administrator)

  na vrh