15.6.2010.

 

 Dan Škole


U petak, 11. lipnja obilježili smo Dan Škole prigodnim programom u GKS-u Metković.


- Na početku programa ravnateljica Božena Nikoletić pozdravila je okupljene i u kraćem izlaganju osvrnula se na rad Škole u protekloj godini. Istaknula je kako su svi djelatnici Škole, najvećoj i po uspjesima prepoznatljivoj u Županiji, u proteklom razdoblju dali sve od sebe kako bi sve bilo u najboljem redu. Posebno je pohvalila učenike i njihove mentore koji su sudjelovali na školskim natjecanjima. Na kraju je svima zahvalila na suradnji izrazivši nadu da će cijeli kolektiv i nadalje inzistirati na idealu obrazovanja jer su odgoj i obrazovanje najvažnija djelatnost koju škola provodi.
- U nastavku je izveden prigodan program u kojem su učenici svih uzrasta pokazali pjevačke, recitatorske, plesne i dramske vještine. Na kraju programa učenicima koji su ostvarili uspjehe na županijskim, regionalnim i državnim natjecanjima te njihovim mentorima ravnateljica Nikoletić dodijelila je priznanja i nagrade.
- Najuspješniji učenik ove školske godine je Ivan Pavlović, koji je na državnom natjecanju postigao prvo mjesto iz tehničke kulture u kategoriji učenika petih razreda.(Administrator)

  na vrh